GUIDE: SÅDAN SÆLGER DU DIN LEJLIGHED, TRIN-FOR-TRIN

Uanset om du vil sælge eller måske bare overvejer at sælge din lejlighed, kan du altid få en gratis og helt uforpligtende salgsvurdering .

Hvad sker der til en salgsvurdering?
Vi besøger dig og gennemgår din lejlighed sammen med dig. Du får herefter vores bud på den pris, vi mener, at din lejlighed kan sælges til. Salgsvurderingen er uden forpligtelser.

Vil du gerne sælge, tager vi en uddybende snak om din lejlighed, beliggenheden, markedet lige nu og dine ønsker og forventninger til os som ejendomsmægler.

Et salg hos LokalBolig Sydhavn er velovervejet, gennemtænkt og altid med afsæt i din unikke bolig. Målet er at sikre dig det bedste salg.

Når du har besluttet dig for at sælge din lejlighed

Du får nu din personlige salgsplan med:

  • dine ønsker og forventninger til os
  • lejlighedens styrker, svagheder og potentiale
  • LokalBoligs strategi, rådgivning og anbefalinger til dig for at styrke salget
  • udbudsprisen og de forskellige veje, vi kan gå

Nu starten forberedelsen af dit boligsalg. Dygtige boligfotografer leverer fotos og boligfilm, og professionelle tekstforfattere skriver boligteksten.

Alt bliver offentliggjort på lokalbolig.dk og på online-boligportaler som Boligsiden.

Så er det tid til boligsalg. Vi markedsfører din lejlighed, afholder fremvisninger og Åbent Hus og går i dialog med potentielle købere. En stor del af de lejligheder vi sælger, sker gennem vores køberkartotek. Faktisk mere end 1/3 hele sidste år.

Vores markedsføring fokuserer primært på de sociale medier og online markedsføring, da det i dag er den mest effektive kanal til boligsalg. Vores mæglere er personligt meget aktive på både Facebook og Instagram, fordi det fører til hurtigere og mere direkte dialog med potentielle købere.

Undervejs i salget vil du tit høre fra os – med overblik og information om, hvordan salget går, om Åbent Hus, om fremvisninger og om mulige købere. Mit LokalBolig er dit eget boligunivers, hvor du også selv kan følge salget helt tæt. Alt om din lejlighed er samlet her og overskueligt præsenteret – fotos, statistik og dokumenter.

Fra guide til gratis salgsvurdering
Denne guide har forhåbentlig givet dig et overblik over processen, når du vil sælge din lejlighed.

Uanset om du vil sælge nu, i fremtiden eller måske aldrig, er vi altid klar på at give dig en gratis salgsvurdering af din lejlighed. Hos LokalBolig Sydhavn er vi her for det samme.

Ja tak, jeg vil gerne have en gratis salgsvurdering